Gjennomgang

Vi starter med en full gjennomgang, rett og slett fordi vi mener at en grundig inspeksjon av alle deres strategier, rutiner og resultater er avgjørende for hvordan vi utvikler et fremtidig veikart for virksomheten. Vi kartlegger hva virksomheten har gjort i de ulike digitale økosystemene. Det hjelper oss til å finne forbedringsområder i deres rutiner, og oppdatere nødvendige elementer.

Gjennomgangen er en prosess som gir innsikt i selskapets "hvorfor" og "hvordan" de gjør som de gjør. Her i KunDigital fokuserer vi ikke bare på det vi gjør, men vi gjør det også mulig for våre kunder å forstå og lære det grunnleggende i det som blir deres egne strategier. 

Strategi

Ønsker du å utvide bedriftens synlighet på nett? KunDigital anbefaler en solid strategi for både nye og etablerte bedrifter. Vi ser at flertallet av virksomhetene undervurderer betydningen av deres digitale markedsføringstrategi. Det er vanlig å bruke enormt mye ressurser på markedsføringen, men uten å følge opp endringene som skjer i markedet. Dette resulterer i manglende kontroll over eksistrerende og fremtidige aktiviteter i det digitale økosystemet.

KunDigital hjelper nyetableringer og SMB-er med å lage en effektiv plan for å vokse og engasjere målgruppe effektivt. Strategi gir et retningssett med mål å oppnå. Vi fokuserer bade på å lage en strategi for nyetableringer, samt å oppdatere en eksisterende strategi for små og mellomstore selskaper, ‘as market change is always constant’

Implementering

En strategi kan gi et veikart og retning, men krever en solid gjennomføring for at målene oppnås som planlagt. Uansett hvor god en planlegging er, er den verdiløs uten en vellykket gjennomføring.

Vi i KunDigital brenner for hver eneste fase av tjenestetilbudet vårt. Kombinert med et høyt fokus på gjennomgang og strategi, erdet også avgjørende å sikre at planen blir gjennomført med høy presisjon.

Vår primære målsetning for utførelse er å konstruere og oppnå milepæler. Utførelse av oppgaver krever et helhetlig syn. Siden virksomheten din er vår høyeste prioritet, så jobber vi med teamet ditt får suksess. 

 

Oppfølging

Teamet vårt hjelper ikke bare med å oppnå en tydelig digital tilstedeværelse, men gjør det også mulig for virksomheten din ved å administrere dine digitale kanaler. 

Vi tilbyr tjenester tilpasset ditt behov. Dersom virksomheten din allerede har satt opp en strategi, og trenger hjelp til å administrere aktiviteter på digitale kanaler, vil vi gjerne gjøre det for deg! Vi vet akkurat hvor vi kan finne og utnytte muligheter, og utvide din digitale identitet.

Det handler om målrettet kommunikasjon, interaksjon og engasjement med målgruppe. På denne måten kan vi hjelpe virksomheten din med å utvide kundebasen og øke salgene